ciri-ciri wong soko entut’e

Oktober 22, 2008 pukul 4:29 am | Ditulis dalam berita, crito.... | 29 Komentar
Tag: ,

o Wong sing ORA JUJUR
Wong sing nek ngentut terus nyalahke wong liyo.


o Wong GOBLOG
Wong sing ngempet ngentut sampai jam-2-an.( dadi udun ngko )

o Wong sing JEMBAR WAWASAN’E
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.

o Wong sing SENGSORO
Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut.

o Wong sing MISTERIUS
Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti.

o Wong sing GUGUPAN
Wong sing ujug-ujug nyetop entute nek pas lagi ngentut.

o Wong sing PERCOYO DIRI (PD)
Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi.

o Wong sing KEJEM (SADIS)
Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone.

o Wong sing ISINAN
Wong sing nek ngentut terus ke’isinan dhewe.

o Wong sing STRATEGIS
Wong sing nek ngentut ning ngarep’e wong lio iso nylamurke entut’e nganti wong lio ora kepikiran maneh.

o Wong sing BODHO
Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-njero dienggo ngganti entute sing metu.

o Wong sing GEMI
Wong sing nek ngentut metune diatur sethithik-sethithik.( tit-tit-tiiitttttttttttttttttttttttttttttttttt )

o Wong sing SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe, bature gak di bagehi.

o Wong sing RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.

o Wong sing ORA RAMAH
Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-ngamuk.

o Wong sing KE-KANAK-KANAK-AN
Wong sing senenge ngentut nang njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-blekuthuk.

o Wong sing ATLETIS
Wong sing nek ngentut karo ngeden.

o Wong JUJUR
Wong sing ngakoni nek awak’e bar ngentut.

o Wong PINTER
Wong sing iso niteni ambune entut wong lione.

o Wong SIAL
Wong sing dientuti terus karo wong lio.

o Wong sing KURANG KONTROL DIRI
Wong sing nek ngentut mesthi katutan ampase.

o Wong sing ORA IKHLAS
Nggak mambu entute dewe wong liya sing mambu muring-muring.

o Wong sing GEMI
Wong sing menowo ngentut metune swara entut di-endat-endat dadi ping 7.( tut-tut-tut-tut-tutttttttttttt )

o Wong sing SOK AMAL
Wong sing menowo ngentut metune dibrolno sak ampase.( mak bhruuuuoooottttzzzz…….. )

o Wong RA NGGENAH
Angger ngentut silite ditempeli terompet ben samsaya banter swarane.

o Wong RA UMUM
Wong yen ngentut dilagok’ake.( tat-tit-tut-tot-tetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt )

o Wong PENSIUNAN PRAJURIT
Yen ngentut di-penggak-penggak kareben swarane kadya unining bedil.

o Wong RA SABARAN
Wis ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu.

o Wong SOLO / YOGYA (mohon maaf untuk yang sering ke Solo !)
Entute aluun banget dawa lan sajak ndandang gulo.

o Wong RADUWE GAWEAN
Ndiskusekake soal entut (kayata sing maca).

Tambahan:
Wong GENDHENG: Wong sing ngamati ciri-ciri-ne wong liya saka carane ngentut!( koyo sing moco )

padakno karo sabendinone sampean sedoyo…hehehe….

kakakakakaka…..mugo-mugo saged dados pengalamane sampean sedoyo….

Iklan

29 Komentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Lha lek eong grogi mas

  2. edyaan sing gawe tulisan marake kekel belet ngentut

  3. wakakakaka…lucu tenan…sampek kepuyu puyu mocone hahaha

  4. etut YEN di CAMPUR PARFUMDADI WANGI

  5. o wong mati
    wong opo kog gak ngentut ngentut

  6. lah sing nulis artikel dewe kuwi enthutte piye? Mak bluzzzz

  7. wong ngentut ki sehat ra????????
    nek sehat ayo lomba ngentut wae………………

  8. akhir-akhirane wasem ogg…

    kawkawkaw…tpi ngekel aku.

    lha wong sing semaput kwi entute piye ?

  9. mas wahyuuu LUCU BUNAGETTTT COPAS YO MASS,,AKU NYUWUN

  10. Mas Wahyu sing lucu, sing nulis entute termasuk sing koyo ngopo? Aku nyuwun tulisane… matur nuwun…

  11. entut mu mambuuuu……………

  12. wakakakakakakkaakakak….
    jan Top tenan……

  13. sak omah kel-kelan mas…

  14. entut seng apik iku seng ra ono unine lan kroso panas silite ………

  15. Wong nlotop pripun mas??
    Wong sing dikandani malah ngentuti…

  16. wuakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakkkk……1000 X
    gueeeendengggg tenan…..olehku moco nganti senep jempalikan, cah !
    cocok..cocok…pancen perlu ono tulisan rodo ngawur koyo ngene, ben gak pati loroan endas…..huahahahahahaha…
    jos for U

  17. sikkkkaaaaaaaaaaakkkkkkkkk asuuuuuuuuuuuuu….,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hahahahahahahahahahahahahahahaha

  18. wajahmu kaya entut kabeh gan………hhaahahahahahahaha

  19. sing nulis paling ora tau ngentut ………………………………………..

  20. goro-goro moco entut.. malah kepentut pentut.. kamikekelen……
    wkakakkkKKkKkkkkKakakakakakakakak…….

  21. eeeediiiiiiiiiiiiaaannnnn, gemblung mania iki, cengoh abis mas

  22. yoooo podo dobol rame” yooo

  23. dodbollllllllllllllllllllllllll

  24. Mangan ra mangan sing penting ngentut, dadi kebutuhan pokok sehari-hari.Monggo pas tahun baru ngentut bareng-bareng………ora dadi ngopo !!!

  25. lucu

  26. My brother suggested I might like this blog. He was totally right.

    This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

  27. tala ya kohhhhh wong ngentut kue cokan ora jujur

  28. kontooooooooollllllllllll

  29. http://www.entot.com,,,,kui situse mong ngentot


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komentar feeds.

%d blogger menyukai ini: